Tomić: Čvrsto i bez padova na Krku

Izvor: RTS, 19.Okt.2019, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: Čvrsto i bez padova na Krku

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić, pred gostovanje Krki u ABA lige, poručio je da njegov tim maksimalno ozbiljno mora da shvati protivnika. Utakmica 3. kola ABA lige Krka - Crvena zvezda igra se u nedelju od 18 sati u Novom Mestu.
"Očekuje nas utakmica sa ekipom koja je u prošlom kolu savladala Zadar kao gost i koja je redovan učesnik regionalnog takmičenja. U ovaj meč ulazi bez pritiska, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa druge strane, mi nakon teške utakmice u Tel Avivu smo morali brzo da se okrenemo pripremi ove utakmice. To je ritam kao što sam i ranije govori koji će sada biti uobičajen u narednom periodu", rekao je Tomić za klupski sajt.

On je pozvao svoje igrače da meč u dvorani "Leon Štukelj" koncentrisano odigraju svih 40 minuta.
"U Novom mestu moramo da odigramo čvrsto, bez padova, skoncentrisano i da tako dođemo do bodova u gostujućoj hali koja je mala, ali u kojoj atmosfera puno znači igračima Krke", rekao je trener crveno-belih.
Košarkaš Dejan Davidovac takođe je apostrofirao podršku koju Krka ima sa tribina.
"Nismo imali puno vremena da se pripremimo za ovaj meč, ali bićemo spremni. Zna se šta je potrebno da uradimo da dođemo do bodova, da odigramo dobru odbranu, agresivno, da kontrolišemo utakmicu, čime bismo došli do pobede i u dobroj atmosferi nastavili dalje, jer nas brzo nakon toga očekuju novi izazovi.", rekao je Davidovac.
Utakmica 3. kola ABA lige Krka - Crvena zvezda igra se u nedelju od 18 sati u Novom Mestu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Tomić: Čvrsto i bez padova na Krku

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Okt.2019

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić, pred gostovanje Krki u ABA lige, poručio je da njegov tim maksimalno ozbiljno mora da shvati protivnika.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.