Tomić: Cilj je da idemo utakmicu po utakmicu

Izvor: N1 televizija, 27.Sep.2018, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: Cilj je da idemo utakmicu po utakmicu

U petak počinje nova sezona u košarkaškoj ABA ligi, a Crvena zvezda u prvom kolu u Beogradu dočekuje Cibonu. Na konferenciji za štampu pred ovaj meč u četvrtak su govorili trener Milan Tomić i kapiten crveno - belih Branko Lazić.

Trener Crvene zvezde nije želeo da govori o očekivanjima koja ima pred početak nove sezone regionalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << takmičenja.

"Ne bih o tome pričao jer je moja želja da odigramo dobru i kvalitetnu utakmicu. Želimo da navijači budu na kraju zadovoljni našom partijom i nadam se da proslavimo pobedu. Već sam rekao kroz neku šalu da smo se u Olimpijakosu šalili 'bolje da se pobeđuje nego da se gubi'. Zadovoljan sam igrom i svim igračima tokom priprema. Nemam zamerki ni na koga. Sve ide onako kako smo zacrtali pre sezone", rekao je Tomić.

Trener beogradskih crveno - belih kratko je prokomentarisao i pojačanja i zdravstveno stanje tima pred početak takmičenja:

"Eto, Faje je bio MVP Superkupa. Perperoglua svi znate, a mislim da je odigrao fenomenalno sve utakmice. Kao i Regland i svi koji su došli. To sada ništa ne znači. Moramo da se pripremimo za svaku utakmicu. Davidovac je mnogo bolje, odradio je juče deo treninga pet na pet. Neće biti u timu za Cibonu jer je rano posle jednog treninga. Imali smo mali problem sa Perperogluom koji je imao stomačne probleme pa ćemo videti večeras da li je u stanju da igra."

"Cilj je da idemo utakmicu po utakmicu. To je cilj Crvene zvezde", poručio je Tomić.

Kratak je u izjavama bio i kapiten.

"Pre svega bih iskoristio priliku da čestitam celoj ekipi na osvajanju Superkupa i uspešno završenom pripremnom periodu. U petak nas očekuje prva utakmica u novoj sezoni. Ekipa je promenjena, imamo novi stručni štab i dosta novih igrača, ali uspeli smo za mesec i po dana da se dobro pripremimo i napravimo dobar tim. Otvaramo sezonu protiv Cibone. Očekuje nas još večerašnji trening da odradimo dodatne pripreme, a onda da u petak izađemo na teren i otvorimo sezonu kako treba", kaže Lazić.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Tomić pred start ABA lige: Kakva su očekivanja? Ne bih o tome... Ciljevi Zvezde? Idemo utakmicu po utakmicu

Izvor: MozzartSport.com, 27.Sep.2018

Košarkaši Crvene zvezde u petak započinju novu sezonu u ABA ligi. U Pionir stiže ekipa Cibone. Nakon izuzetno uspešnog nastupa na Superkupu ABA lige i osvajanja prvog trofeja u novoj sezoni, crveno-beli žele da u pobedničkom ritmu nastave i u regionalnoj ligi.  Kapiten Branko Lazić za početak...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.