Todorić: Zvezda je veliki favorit

Izvor: B92, 03.Feb.2015, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Todorić: Zvezda je veliki favorit

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić rekao je da je Crvena zvezda veliki favorit za osvajanje Kupa Radivoja Koraća.

"Zvezda je apsolutni favorit, oborila je mnoge rekorde, igra dobro u Top16 fazi Evrolige. Draž sporta je u tome što favoriti ne pobeđuju uvek i ne idemo u Niš sa belom zastavom. U poslednje vreme dižemo formu", rekao je Todorić.

Todorić je dodao da maksimalno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ozbiljno shvata nacionalni kup, iako su crno-beli prošle godine u Beogradu nastupili u rezervnom sastavu.

"Žreb je takav – kakav je i ne možemo da utičemo na njega. Da bismo došli do prvog trofeja u sezoni moramo da pobedimo tri utakmice i nadam se da ćemo preskočiti prvo kolo i igrati sa Zvezdom u polufinalu. Hteli smo i prošle godine da osvojimo, ali stvari su se u međuvremenu iskomplikovale. Imali smo brojne povrede i obaveze u Evoligi i u poslednjem trenutku smo procenili. Sada je situacija mnogo bolja i nadam se da će igrači dati sve od sebe da osvojimo trofej", zaključio je Todorić.

Kup Radivoja Koraća igra se u Nišu od 19. do 22. februara.

S druge strane, trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da crveno-beli trenutno ne razmišljaju o obavezama u Kupu Radivoja Koraća, iako žele da odbrane trofej, dok je predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas rekao je da se nada da će završni turnir Kupa Radivoja Koraća proći bez incidenata.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.