TSC preti Zvezdi: Pokazali smo prošle sezone...

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2020, 23:49

TSC preti Zvezdi: "Pokazali smo prošle sezone..."

TSC će u nedelju od 21.00 u Beogradu igrati protiv Crvene zvezde u osmom kolu Superlige Srbije.

Kapiten fudbalskog kluba TSC Saša Tomanović rekao je danas da tu ekipu čeka izuzetno teška utakmica protiv Crvene zvezde.

"Pokazali smo u prošloj sezoni da možemo da im se suprotstavimo i da ih pobedimo. Naravno, biće drugačije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na Marakani, ali mi ćemo i tamo da igramo svoju igru i da se potrudimo da ostvarimo dobar rezultat", rekao je Tomanović u najavi utakmice.

Ekipa iz Bačke Topole posle pet kola zauzima deveto mesto na tabeli srpskog prvenstva sa osam bodova.

Zvezda je prva sa maksimalnih 15.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ISTORIJA - Najteži poraz Budućnosti u crnogorskoj ligi!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2020, 12:30

Debakl šampiona u derbiju Podgorice...Ekipa Budućnosti je prošle sezone bila dominantna na domaćoj sceni, osvojila je titulu, ali početak nove sezone je za njih veoma loš...U prva tri prvenstvena kola doživeli su dva poraza, takođe ispali i od Ludogoreca u na startu kvalifikacija za Ligu šampiona....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.