TRENER CIBONE PRED ZVEZDU: Spremamo im nešto (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2018, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRENER CIBONE PRED ZVEZDU: Spremamo im nešto (FOTO)

Veliki derbi u Zagrebu.

Košarkaši Crvene zvezde gostuju Ciboni u subotu od 17 časova u okviru 12. kola ABA lige.

SADA JE I ZVANIČNO: Budućnost dovela BRUTALNO pojačanje (FOTO)

GROBARI, STIŽE RENFRO: Da li ste znali da se KAČIO sa Duletom Vujoševićem i Zvezdinom legendom (VIDEO)

Trener Cibone Ivan Velić je nahvalio crveno-bele i dodao da njegova ekipa nema nikakv imperativ, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao i da se nada da će imati veliku podršku sa tribina.

- Jako smo dobro odigrali polusezonu i automatski ova utakmica sa Crvenom zvezdom dolazi kao nagrada. Nemamo šta da izgubimo, jer igramo sa ekipom koja je ubedljivo najbolja u ABA Ligi, bez poraza. Bez obzira što smo mi u toj prvoj utakmici iznenadili i teško su nas dobili, mislim da smo jedna od retkih ekipa koja je sa njima u prvom delu sezone igrala otvorenu utakmicu. Nešto im spremamo i videćemo hoće li to upaliti - ostao je zagonetan starteg Cibone.

Hrvatski velikan je u prošlom kolu napravio veliko iznenađenje pobedom protiv aktuelnog šampiona ABA lige.

- Rekao sam i protiv Budućnosti da tražim od igrača da daju svoj maksimum pa ćemo videti hoće li to biti dovoljno. To isto ću tražiti i sa Zvezdom ali ne zavisi sve od nas. Možemo mi da budemo na nekom visokom nivou pa opet da izgubimo utakmicu jer je to ipak evroligaška ekipa ali ako budemo dobri i raspoloženi sve je moguće - poručio je Velić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRENER CIBONE MISTERIOZAN PRED MEČ SA ZVEZDOM Ivan Velić: Spremamo nešto specijalno za crveno-bele, videćemo hoće li upaliti!

Izvor: Kurir, 21.Dec.2018

Trener košarkaša Cibone Ivan Velić rekao je danas da njegova ekipa nema šta da izgubi u predstojećem meču protiv Crvene zvezde i da zagrebački tim "nešto sprema" za crveno-bele.

Nastavak na Kurir...

Prvi put bez Bitadzea

Izvor: MozzartSport.com, 22.Dec.2018, 15:18

Mega večeras nastavlja takmičenje u ABA ligi. U Sremsku Mitrovicu stiže Igokea u okviru 12. kola regionalnog takmičenja. Domaćin je u međuvremenu pretrpeo promene, pošto je na pozajmicu do kraja ABA lige u Budućnost otišao Goga Bitadze, dok je na pozajmicu iz iste ekipe stigao Zoran Nikolić....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.