TOPIĆ KAO VELIKI: Zvezda savladala Valensiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2023, 12:08

TOPIĆ KAO VELIKI: Zvezda savladala Valensiju

Crveno-beli od 17 časova igraju protiv večitog rivala.

Mladi košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Valensije sa 84:71 (16:23, 26:10, 23:12, 19:26) u prvom kolu grupa A ANGT turnira Evrolige uz fantastičnu partiju Nikole Topića.

Creveno-beli su samo u prvoj četvrtini imali zaostatak za Valensijom, ali je već u drugoj Zvezda stigla do potpunog preokreta i vođstva 42:33 na poluvremenu. Predvođena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Topiće, Zvezda je u trećoj četvrtini definitivno prelomila meč, pa kje poslednja deonica praktično bila samo odrađivanje posla.

A happy man 😎

31 PTS & 45 PIR first time out💨

Unstoppable performance from Nikola Topic in Round 1🤯🤯#AdidasNGT pic.twitter.com/qdUUrZH2F1

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) March 31, 2023

Topić je bio igrač utakmice sa 31 poenom, osam skokova i sedam asistencija i indeksom 45 dok je Lazar Gagić postigao 18 poena. U redovima Valensije je Serđo De Larea bio najefikasniji sa 19 poena, a jedan manje je postigao Lukas Mari. Naredni meč Crvena zvezda igra od 17 časova protiv Partizana.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SLABO NA STARTU: Partizan poražen u prvom kolu ANGT turnira

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2023

Crno-bele čeka duel protiv večitog rivala...Košarkaši Partizana poraženi su u prvom kolu grupe A ANGT kvalifikacionog turnira Evrolige sa 73:64 (14:20, 13:17, 14:19, 23:17) od Next Generation tima. Crno-beli od 17 časova igraju protiv večitog rivala Crvene zvezde u drugom kolu...Crno-beli su vodili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.