Susret zvezdaša u Australiji (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2018, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Susret zvezdaša u Australiji (foto)

Miloš Degenek je na bio na reprezentativnoj dužnosti, a tokom boravka u Australiji sreo je miljenika Zvezdinih navijača.

Štoper FK Crvena zvezda Miloš Degenek imao je obaveze u državnom timu tokom pauze u šampionatu, a boravak u Australiji iskoristio je da se sretne sa miljenikom Zvezdinih navijača.

Degenek je uručio Milošu Ninkoviću Zvezdin dres iz aktuelne sezone, a fotografija njihovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << susreta postavljena je na zvaničnom Instagram nalogu beogradskog kluba.

Miloš Ninković je boje Crvene zvezde branio u sezoni 2013/14 kada je pod vođstvom Slaviše Stojanovića ekipa vratila šampionsku titulu u Ljutice Bogdana ali nije mogla da se takmiči u Evropi usled suspenzije koju je izrekla UEFA.

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Čukaričkog i Dinama iz Kijeva danas brani boje Sidneja.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

GEST ZA PAMĆENJE: Degenek sreo bivšeg kapitena Zvezde! Pao je i POKLON! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2018

Iznenadan susret...Pojedini fudbaleri Crvene zvezde nalaze se van trenažnog procesa na Marakani, zbog obaveza u nacionalnom timu. Tako je standardni štoper Miloš Degenek otputovao u Australiju, kako bi se selektoru Kengura stavio na raspolaganje...PRETNJE: Predsednik Primere traži izbacivanja iz...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.