Šuljagić već u Štutgartu, Zvezdi samo 100.000 evra!

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Jan.2013, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šuljagić već u Štutgartu, Zvezdi samo 100.000 evra!

Dete Crvene zvezde definitivno nastavlja karijeru u Štutgartu! Kao što je to Žurnal najavio još 8. decembra, a brojni domaći portali tu vest „ekskluzivno” objavili tek danas, Rastko Šuljagić, dosadašnji golman omladinskog tima sa Marakane, potpisaće za nemačkog bundesligaša!
Šuljagić je stigao u Nemačku i u petak će sa prvotimcima bundesligaša na pripreme u Tursku. Informaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je nemačkom dnevniku „Kiker“ potvrdio sportski direktor Štutgarta Fredi Bobić, uz naglasak da su talentovanog srpskog čuvara mreže hteli još Benfika i Mančester junajted.
Nemci prenose i da je Šuljagićevo angažovanje Štutgart koštalo svega 100.000 evra, koliko bi trebalo da pripadne Crvenoj zvezdi. Preskromno ukoliko se ispostavi da je kadar za veliku scenu.
Rastko će postati punoletan 27. januara, kad će potpisati višegodišnji ugovor sa Štutgartom. Opcija da ostane na Marakani praktično i ne postoji, obzirom da su u poslednje vreme povučeni brojni potezi u cilju njegovog odlaska u Nemačku.
U finišu jesenjeg dela sezone nije ni branio, šansa je pružena drugom dečaku, koji će nastaviti školovanje u klubu.
Šuljagićev odlazak u Štutgart bio je izvestan sredinom decembra, o čemu je „Žurnal“ i pisao. Pojavljivanje na jučerašnjoj prozivci konkretizovalo je priču i potvrdilo nastavak odliva talenata sa Marakane.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.