Stolica: Osramoćeni smo na rođendan

Izvor: Mondo, 07.Mar.2018, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stolica: Osramoćeni smo na rođendan

Trener Vojvodine rekao je šta misli o penalu koji je Šegrt dosudio u korist Crvene zvezde u 84. minutu.

Foto: MN Press

Trener fudbalera Vojvodine, Ilija Stolica, zamoljen je tokom kratkog TV intervjua da prokomentariše dobru igru svog tima, ali i poraz od Crvene zvezde ove srede uveče u Novom Sadu (1:2).

"Znate kakvi su moji utisci?", pitao je Stolica novinarku "Arene sport".

"Osramoćen je Fudbalski klub Vojvodina >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na svoj rođendan. Osramoćen sam ja kao trener. Osramoćeni su svi moji momci. Sve drugo ne bih više komentarisao", rekao je i dodao:

"Ceo moj utisak sveo se na. Da pričam o fudbalu, o igri, o akcijama... ispašću smešan. Svi smo svedoci svega što se događa u našem fudbalu. Samo napred", rekao je posle čega je razgovor završen.

U crveno-belom dergiju, gosti iz Beograda poveli su golom kapitena Mičela Donalda u 2. minutu, posle čega se igralo otvoreno na obe strane, a Vojvodina je nekoliko dobrih akcija u drugom poluvremenu krunisala izjednačenjem preko Ezea u 73. minutu.

Konačan rezultat postavio je rezervista u timu Crvene zvezde, Ben, koji je u 84. minutu sa bele tačke savladao Emila Rockova nakon što je arbitar Jovan Šegrt duel Aleksandra Mesarovića i Nemanje Radonjića u kaznenom prostoru domaćih okarakterisao kao povod za najstrožu kaznu.

Pogledajte sporni trenutak...



Izvor: YouTube/AM Video 7S
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.