Stojković: Iznenađenje sve osim pobede 

Izvor: RTS, 08.Jul.2019, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojković: Iznenađenje sve osim pobede 

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković kaže da bi sve osim pobede u Litvaniji nad Suduvom predstavljalo iznenađenje.
"Pripremljeni smo dobro i spremni... Opet nam je rival Suduva, kao i prošle godine, s tim da je sada prvo kolo. Sve osim pobede bilo bi iznenađenje", rekao je Stojković novinarima pre puta u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Litvaniju.

Tim Vladana Milojevića prošle godine slavio je u revanšu u Marijampolju 3:0, a ukupno 5:0 računajući i trijumf u Beogradu.
"Nadam se da možemo ponovo da budemo ubedljivi u Marijampolju. Od nas sve zavisi, ako uđemo dobro u meč verujem da ćemo da pobedimo. To je presudno".
Prema njegovim rečima prvak Litvanije ne sme da se potceni.
"Znamo ih dobro, isti je trener, a ekipa se nije puno menjala. Moramo da budemo maksimalno ozbiljni", poručuje Stojković.
Prva utakmica 1. kola kvalifikacija za LŠ Suduva - Crvena zvezda igra se u utorak u Marijampolju od 20 sati.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

BORBA ZA LIGU ŠAMPIONA Stojković pred Suduva

Izvor: 011vodič.com, 08.Jul.2019

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković kaže da bi sve osim pobede u Litvaniji nad Suduvom predstavljalo iznenađenje. “Pripremljeni smo dobro i spremni… Opet nam je rival Suduva, kao i prošle godine, s tim da je sada prvo kolo. Sve osim pobede bilo...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.