Stojković: Dolazak CZ je praznik

Izvor: B92, 07.Maj.2015, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojković: Dolazak CZ je praznik

Fudbaler Čukaričkog Filip Stojković rekao je da očekuje neizvesnu i zanimljivu utakmicu protiv Crvene zvezde u derbiju 27. kola Superlige.

Stojković je prošao omladinsku školu crveno-belih, ali pravu šansu u prvom timu nije dobio, nakon čega se igrački afirmisao u klubu sa Banovog brda.

"Očekujem pun stadion i praznik fudbala. To će po mom mišljenju biti derbi kola i ko bude bolji neka pobedi", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Stojković.

Mladi desni bek izjavio je da su svi igrači spremni i maksimalno motivisani protiv Crvene zvezde.

"Nemamo kartone i povrede, tako da je na treneru Milojeviću da odluči ko će početi", zaključio je Stojković, koji treću sezonu igra za "Brđane".

Stojković ove sezone pruža odlične partije u domaćem prvenstvu, odigrao je 24 utakmice i gotovo sigurno će se naći na spisku selektora mlade reprezentacije Srbije Mladena Dodića za ovogodišnje prvenstvo Evrope u Češkoj.

Utakmica 27. kola izmedju Čukaričkog i Crvene zvezde igra se u nedelju od 19 sati na stadionu na Banovom brdu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stojković očekuje pobedu nad Zvezdom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2015

Fudbaler Čukaričkog Filip Stojković rekao je danas da očekuje neizvesnu i zanimljivu utakmicu protiv Crvene zvezde u derbiju 27. kola Superlige i poručio da se nada pobedi protiv nekadašnjeg kluba...Stojković je prošao omladinsku školu crveno-belih, ali pravu šansu u prvom timu nije dobio,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.