Stojanović jača tim: Velikonja i Mojsov potpisali za Lirs

Izvor: MozzartSport.com, 08.Jan.2015, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojanović jača tim: Velikonja i Mojsov potpisali za Lirs

Napadač Kardifa stigao na pozajmicu, dok je bivši štoper Vojvodine kao slobodan igrač potpisao ugovor sa novim timom

Belgijski Lirs, koji sa klupe predvodi bivši trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović, u nastavku sezone neće odustati od borbe za opstanak, pa je uveliko počeo da jača tim za prvenstvene bitke koje se nastavljaju već 16. januara. Nova pojačanja poslednjeplasiranog tima belgijske Pro lige su Etien Velikonja, koji stiže na šestomesečnu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pozajmicu iz Kardifa i nekadašnji štoper Vojvodine Danijel Mojsov, kojem je nedavno istekao ugovor sa norveškim Branom.

Velikonja igra na poziciji napadača, a u Kardif je stigao 2012. godine iz Maribora. Ipak, u dresu ekipe iz Velsa odigrao je samo tri utakmice, a prošle godine bio je na pozajmici i u portugalskom Rio Aveu.

Mojsov je prošle sezone odigrao čak 32 utakmice za Bran i postigao tri gola, pa nema sumnje da će biti veliko pojačanje za poslednju liniju tima, kao i da će u velikoj meri olakšati posao Bobanu Bajkoviću, koji je u prvom delu sezone bio ostavljen na pravoj vetrometini.

(FOTO: Screen shot - lierse.com)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.