Stojanović: Nemamo vremena za strah i opravdanja

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jul.2013, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojanović: Nemamo vremena za strah i opravdanja

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović je rekao da je zadovoljan radom i zalaganjem svojih izabranika i dodao da se pred prvotimcima crveno-belih nalazi još mnogo posla.

 Slaviša Stojanović  

"Solidan je utisak, otprilike znam kom igraču odgovara koja pozicija. Naučio sam kako se svaki igrač zove jer je bilo mnogo fudbalera na pripremama. Radilo smo sve po planu što se >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tiče fizičkih stvari, iako je u nekim trenucima bilo izuzetno teško organizovati trening, ali takva je priroda posla i tu nema mnogo kukanja", rekao je Stojanović za zvanični sajt kluba posle povratka iz Slovenije sa priprema.

 

On je istakao da su ekipi potrebna pojačanja, pre svega na poziciji štopera.

"Igrači na poziciji štopera su u ovom trenutku prioritet. Naravno da su nam potrebna pojačanja i u veznom redu. Dogodila nam se i neplanirana situacija, povreda Rakića, ukoliko se ispostavi da je ozbiljnija, moramo razmisliti i o toj poziciji", naglasio je Stojanović.

 

Prema njegovim rečima, ključ uigravanja tima leži u stalnom ponavljanju koje vodi ka automatizmima u igri.

"To je proces, to ne može da se postigne u dva ili pet dana. Potrebno je vreme. Kao što sam rekao, još smo u fazi upoznavanja karakternih osobina, i oni mojih i ja njihovih. To ne ide tako lako, onaj ko priča da to može posle nekoliko treninga da se dogodi, nije u pravu. To je proces, tu je potreban veliki broj ponavljanja da bi se došlo do automatizma. 

 

Novi šef stručnog štaba crveno-belih je dodao da ne želi da traži bilo kakve alibije u trenutnoj situaciji u kojoj se nalazi klub, kao i da su sve njegove misli usmerene na rad.

"Nemamo vremena za strah, za alibije, za opravdanja, mi moramo samo da radimo, i to krvavo. Što više energije potrošimo na traženje nekakvih alibija, to je lošije po nas. Moramo zbog veličine kluba i armije navijača koja željno iščekuje nastavak prvenstva, da budemo što spremniji", rekao je Stojanović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.