Štimac o vređanju Kalinića: Nemam komentar VIDEO

Izvor: B92, 11.Okt.2019, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štimac o vređanju Kalinića: Nemam komentar VIDEO

Vladimir Štimac, košarkaš Fenerbahčea, zahvalio se navijačima Crvene zvezde na toploj dobrodošlici, ali nije želeo da komentariše vređanje Nikole Kalinića.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Fenerbahče u drugom kolu Evrolige rezultatom 68:56.

Doskorašnji reprezentativac Srbije čestitao je protivniku na pobedi.

"Zvezda je bila bolja i zasluženo pobedila, nema šta tu mnogo da se priča. Mi nismo igrali dobro u napadu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i to je to. Čestitke, šta drugo da kažem", rekao je Štimac.

Nekadašnji igrač šampiona Srbije nije ulazio u dublju analizu poraza svog tima.

"Zvezda je odigrala odlično, zasluženo pobedila i to je to. Nisam ja tu da analiziram", istakao je Štimac koji nije hteo da prokomentariše izjavu trenera Obradovića da je "prvi put tokom 27 godina karijere ostao bez reči za svoje igrače".

Štimac se zahvalio navijačima Zvezde koji su ga ispratili ovacijama po dolasku u Štark arenu, ali nije hteo da prokomentariše vređanje koje je bilo upućeno Nikoli Kaliniću od strane malog dela pristalica crveno-belih.

"Nemam komentar na te stvari", naveo je Štimac.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.