Štimac: Nismo poslušali trenera

Izvor: B92, 24.Mar.2016, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štimac: Nismo poslušali trenera

Vladimir Štimac rekao je posle poraza Crvene zvezde u Krasnodaru da tim nije ispoštovao sve želje trenera Dejana Radonjića.

Crveno-beli su bili nemoćni protiv Lokomotive koja je slavila sa ubedljivih 86:62 i plasirala se u svoj prvi plej-of Evrolige.

"Nismo uradili neke stvari koje nam je rekao trener. Teško je igrati protiv Lokomotive, sjajan su tim. A i putovali smo mnogo za prethodne tri utakmice, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bilo je naporno doći u Rusiju. Čestitam Lokomotivi. Igrali su bolje i zasluženo pobedili", rekao je Štimac.

Zvezda je dva kola pre kraja Top 16 faze četvrta u Grupi E, ali bi u slučaju poraza Anadolu Efesa od Unikahe u Istanbulu u petak takođe izborila mesto među osam najboljih timova Evrope.

U sledećem kolu Zvezda dočekuje Darušafaku, u četvrtak 31. marta u Kombank Areni.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Štimac: Bili su bolji od nas...

Izvor: MozzartSport.com, 24.Mar.2016

„Nismo uradili neke stvari o kojima smo pričali sa trenerom“, kaže u poslednje vreme odlični centar Zvezde..Primetno je da je Majk Cirbes u padu forme u poslednje vreme, ali je zato Vladimir Štimac uspeo da ga u dobroj meri odmeni i pokaže zaista dobre partije. Ipak, ceo tim Zvezde nije bio...

Nastavak na MozzartSport.com...

Štimac: Nismo uradili neke stvari koje nam je trener rekao; Dilejni: Defanzivno najbolji meč

Izvor: Večernje novosti, 25.Mar.2016, 13:14

Posle serije teških utakmica i velikog broja pređenih kilometara u malom vremenskom razmaku Crvena zvezda je ostala bez snage da pruži značajniji otpor Lokomotivi (86:62). Centar crveno-belih Vladimir Štimac je čestitao rivalu na odličnoj utakmici. - Mi nismo uradili neke stvari koje nam je trener...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.