Stankovićeve muke, bez nezamenjivog na Gent?!

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2020, 18:37

Stankovićeve muke, bez nezamenjivog na Gent?!

Levi bek crveno-belih će u sredu saznati da li će moći da pomogne saigračima u važnom meču

Crvena zvezda najverovatnije neće moći da računa na levog beka Milana Rodića u meču protiv Genta u 3. kolu Lige Evrope.

Kako saznaje portal "24sedam", šanse da povremeni reprezentativac Srbije istrči na teren u četvrtak uveče su minimalne.

Ako se u narednih 48 sati ništa bitnije ne promeni, trener srpskog šampiona Dejan Stanković moraće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da nađe alternativno rešenje.

Bivši internacionalac se požalio na povredu zadnje lože još u meču protiv Slovana iz Libereca, kada je 15 minuta pre kraja ustupio mesto Marku Gobeljiću.

Sudeći prema jučerašnjem meču u Surdulici, trebalo bi očekivati da upravo Gobeljić počne meč protiv belgijskog predstavnika.

U tom slučaju bi Milan Gajić, kako što smo navikli od starta sezone, igrao desnog beka.

Isti izvor navodi da će u sredu biti sve poznato da li će Rodić dan kasnije zaigrati.

Osim Rodića u meču koji počinje od 21 sat, Stanković neće moći da računa na Milana Pavkova, dok bi šansu bar u određenom trenutku meča trebalo da dobiju Gelor Kanga i Ričmond Boaći.

Zvezda posle dva kola ima tri boda i ukoliko u četvrtak savlada Gent, koji je na začelju tabele, značajno će povećati šanse za evropsko proleće.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Milan Beko,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.