Stanković proziva 11. jula, start priprema na Divčibarama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2020, 15:16

Stanković proziva 11. jula, start priprema na Divčibarama

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković prozivku za start nove sezone izvršiće 11. jula, a pripreme crveno-belih obaviće se u dve faze na Divčibarama i u Vrnjačkoj Banji.

"Posle obaveznih lekarskih pregleda koji će biti obavljeni 9. i 10. jula, a odmah nakon prozivke, Zvezdini fudbaleri će se zaputiti na Divčibare na kojima će boraviti od 11. do 20. jula i u okviru cega će odigrati dve kontrolne utakmice", saopšteno je na klupskom sajtu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Nakon toga sledi povratak u Beogradu, kada će ekipa imati dva slobodna dana, a drugi deo priprema biće održan u Vrnjačkoj Banji od 23. do 29. jula, gde će takođe imati dve test utakmice.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Vrnjačka Banja

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.