Stanković o izjavi Stanojevića: Nemam komentar

Izvor: B92, 25.Maj.2022, 13:42

Stanković o izjavi Stanojevića: Nemam komentar

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, nije želeo da se nadoveže na komentar Aleksandra Stanojevića o sudiji Milošu Milanoviću pred finale Kupa Srbije.

"Nije nam prijatno ni kad vidimo ko sudi i kako je izabrana ta ekipa sudija. Videli ste i da je u VAR sobi sudija koji je sudio šest od sedam utakmica Zvezde. A drugi je sudija VAR-a sudija koji nas je oštetio direktno u borbi za tituli. I kako da budem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << raspoložen? Ne tražim alibi niti vršim pritisak. Samo pričam činjenice. Osobe koje su direktno uticale na prvenstvo dele pravdu u finalu. Žao mi je što smo došli u tu situaciju. Da li je to normalno?", rekao je Stanojević.

Nešto dalje, u Ljutice Bogdana Dejan Stanković, koji je produžio ugovor sa Zvezdom do 2025, takođe se obraćao javnosti i novinari su ga pitali za komentar kolege sa suprotne strane brda.

"Nemam komentar", kratko je rekao strateg Zvezde.

Glavni sudija na utakmici biće mladi, 29-godišnji, Miloš Milanović i to će mu biti debi na derbiju.

Stanković je bio upitan da prokomentariše šta misli kako će se mladi arbitar nositi sa pritiskom.

"Morate to njega da pitate, ne mogu ja u njegovo ime, kako će se on nositi sa pritiskom. Ako želiš da budeš akter, moraš da budeš spreman na bilo kakav pritisak", zaključio je Stanković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.