Izvor: RTS, 03.Avg.2022, 23:17

Stanković RTS: Hvala navijačima, nije lako nikoga pobetiti sa 5:0

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je za RTS da je ponosan na svoje igrače, kao i navijače koji su bodrili srpsku ekipu do ubedljive pobede nad Pjunikom.
"Kada se pobedi jedna ovako važna i bitna utakmica, analizu ostavljamo za kasnije. Bilo je dobrih stvari, ali i onih koje mogu bolje. Ništa ne može da umanji ovo veče, pun stadion, ubedljiva pobeda", prvi su utisci Stankovića nakon meča.

Zvezda je sa 5:0 savladala >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Pjunik, a trener srpske ekipe rekao je da je njegov tim morao da bude strpljiv.
"Zvezdaši su došli naoružani strpljenjem. Utakmica je morala da se oznoji, poništen gol i euforija je uticala da 15 minuta nismo bili sigurni na lopti. Kako je meč odmicao, kažnjavali smo svaku grešku rivala. Pobediti 5:0 u kvalifikacijama nije lako, ko god da je protivnik", dodaje Stanković.
Šef struke crveno-belih posebno se zahvalio navijačima.
"Hvala na punom stadionu, hvala svakom zvezdašu koji je bio na stadionu i pored televizora, ovo veče je za njih i njihova energija je stvarno posebna."
Nema formalnosti, ja ne želim formalnosti u ovom takmičenju i to znaju i momci. Nećemo ići na ekskurziju, radićemo na propustima, ali razumem ih. Počeli smo dobro u prvenstvu, ovo je prva utakmica u Evropi, proradile su emocije i nije lako igrati na punoj Marakani", zaključio je Stanković.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Stanković: Nisam spavao pre utakmice, našli smo ravnotežu sa Bukarijem

Izvor: B92, 03.Avg.2022

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković bio je vidno zadovoljan posle ubedljive pobede protiv Pjunika u ovosezonskoj evropskoj premijeri..."Mnogo lepo veče, osećalo se u vazduhu, ta pozitivna energija. Nisam spavao veče pre utakmice. Nije crveno slobo, ali je crveno-belo kada igra Zvezda. Ostao sam...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.