Izvor: MozzartSport.com, 29.Apr.2021, 21:15

Stanković: Ovo veče pripada igračima, mnogo su dali Zvezdi

Strateg crveno-belih nije skrivao emocije posle osvojenog trofeja

Crvena zvezda je pobedom nad Vojvodinom (1:0) i matematički obezbedili četvrtu uzastopnu titulu šampiona Superlige, a Dejan Stanković je nakon odbranjenog državnog trona sumirao utiske.

"Ovi momci zaslužuju sve pohvale, ovo je njihovo veče, njihova sezona. Dali su mnogo Crvenoj zvezdi. Od prvog dana u klubu ponavljam da su igrači zlato, tako se ponašaju i igraju. Pokazali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su da će u svakom susretu dati sve od sebe i čestitam im od srca. Napravili su veliki posao. Imamo bazu za nastavak, ostajemo zajedno i krećemo zajedno u nove bitke", rekao je strateg crveno-belih.

Nova u nizu titula iz Stankovićevog ugla samo je plod odlične saradnje svih u klubu, a za potpuni užitak nakon osvojenog trofeja treneru Zvezde nedostajali su navijači na tribinama.

"Zahvaljujem se Terziću, Mrkeli, Mijailoviću, Džajiću, svima u klubu. Takođe zahvalan sam i mom stručnom štabu na lojalnosti, bez njih ne bih bio kompletan, oni rade posao iz senke dan i noć i dugujem im ogromno hvala. Takođe, hvala navijačima. Žao mi je što je Marakana prazna, što nema navijača, ali pravimo dobru uvertiru za period kad opet budu na tribinama i nadam se da će stadion na svakom susretu tada biti pun. Poslednji u nizu pozdrava je za moje momke u Milanu koje volim najviše na svetu", kazao je Stanković.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.