Stanković: Nema potrebe za odmorom, najjači tim za Proleter

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Feb.2021, 19:30

Stanković: Nema potrebe za odmorom, najjači tim za Proleter

Nema razloga za kombinovani sastav i odmaranje igrača. Mi smo ekipa koja se spremala za tri utakmice u nedelji, tako da će protiv Proletera na teren izaći najjači tim, rekao je danas trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković.

"Što se tiče povređenih igrača, Gobeljić i Ivanić su pokazali da su spremni i u Milanu, jedina dilema je Falko, koji je u Subotici osetio malu kontrakturu na loži, ostali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << igrači su spremni. Spremamo utakmicu za utakmicu, sigurno je da su naša filozofija i ciljevi poznati. Sutrašnja utakmica je najvažnija u ovom momentu i sem tri boda ništa drugo ne uzimamo u razmišljanje", rekao je Stanković za klupsku televiziju.

Zvezdin šef stručnog štaba još jednom se osvrnuo na utakmicu protiv Milana.

"Teren je najbolje merilo, da bismo mogli da igramo fudbal kao u Milanu, moji igrači moraju da budu spremni. Upravo to je zasluga mog stručnog štaba, momaka koji se bave fizičkom spremom, na čelu sa Federikom Panonćinijem. Ne bismo mogli da namestimo igru onako kako želimo da oni nisu spremni da odgovore na postavljene zadatke. Bitan faktor je i volja, ali u ukoliko fizička sprema nije na zadovoljavajućem nivou nemoguće je ostalo sprovesti u delo".

Osvrnuo se Stanković i na moguće emotivno pražnjenje tima.

"Videćemo da li će Katai moći da počne meč. Što se tiče emotivnog pražnjenja na to moramo da se navikavamo, mi smo profesionalci, fudbal se igra i dalje. U ovom trenutku su ciljevi prvenstvo i kup, emocije mogu da budu prisutne, prvi i drugi dan, posle toga se resetujemo i idemo dalje", istakao je Stanković.

Utakmica 24. kola Superlige između Crvene zvezde i Proletera igra se sutra od 17 sati.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Stanković: Nema potrebe za odmorom, najjači sastav za Proleter

Izvor: RTS, 27.Feb.2021

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je da ne vidi razlog za odmaranje igrača i kombinovani sastav, te će protiv Proletera na teren izaći najjači mogući tim. . Crvena zvezda u nedelju od 17.00 časova dočekuje ekipu Proletera u okviru 24. kola Superlige...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.