Stamenković: Kompletni smo za Zvezdu

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Nov.2012, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stamenković: Kompletni smo za Zvezdu

Sloboda je već sedam utakmica bez poraza u državnom prvenstvu i nada se da taj niz neće prekinuti ni Crvena zvezda koja u nedelju dolazi u Užice.

Trener Užičana Ljubiša Stamenković kaže da će na teren izvesti najjači tim.
– Marić i Pejović, koji nisu igrali u Kragujevcu zbog žutih kartona,vraćaju se u tim protiv Zvezde, tako da smo kompletni, osim Pilipovića koji zbog povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << neće igrati do proleća - kaže Stamenković.
Kapiten Slobode Aleksandar Pejović ističe da je prednost na strani njegovog tima.
– Zvezda je sigurno uzdrmana posle ispadanja iz Kupa od OFK Beograda i tu je naša prednost. Naravno, neće nam biti ni malo lako da dođemo do pozitivnog rezultata, ali daćemo sve od sebe - poručuje Pejović.
Užičani očekuju podršku navijača i pun Gradski stadion. Utakmica sa Zvezdom igra se u nedelju od 13 sati.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Stamenković: Protiv Zvezde će igrati najjači sastav Slobode

Izvor: Blic, 22.Nov.2012

Sloboda je već sedam utakmica bez poraza u državnom prvenstvu i nada se da taj niz neće prekinuti ni Crvena zvezda koja u nedelju dolazi u Užice...Trener Užičana Ljubiša Stamenković kaže da će na teren izvesti najjači tim...“Marić i Pejović, koji nisu igrali u Kragujevcu zbog žutih kartona,vraćaju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.