Srpski protiv ruskog prvaka – Zvezda u Sočiju

Izvor: B92, 03.Jul.2022, 10:45

Srpski protiv ruskog prvaka – Zvezda u Sočiju

Fudbaleri Crvene zvezde igraju poslednji pripremni meč uoči početka nove sezone protiv ekipe Zenita iz Sankt Peterburga.

Utakmica se igra od 19 časova na Olimpijskom stadionu u Sočiju.

Ovo je duel prijateljskih klubova za nastavak dobre saradnje Zenita i Zvezde koja je započeta još 2015. godine kada su omladinci dva kluba odigrali prijateljski susret u Beogradu.

Crvena zvezda je u dosadašnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << delu priprema odigrala tri meča u Sloveniji. Savladana je ekipa Bravo sa 2:1, remi u duelu sa Domžalom (1:1). U susretu sa Koperom Zvezda je pretrpela minimalni poraz (1:0).

Pred nama je duel šampiona svojih zemalja.

Crvena zvezda novu sezonu započinje 9. jula utakmicom prvog kola Superlige Srbije protiv Radničkog iz Niša na svom stadionu.

Već početkom avgusta, šampion Srbije započeće kvalifikacije za Ligu šampiona u trećem kolu u kojem će, baš kao i u potencijalnom plej-ofu za ulazak u društvo najboljih, Zvezda biti povlašćena.

Crveno-beli čekaju rivala u trećem kolu kvalifikacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zvezda izgubila od Zenita u Sočiju

Izvor: Danas, 03.Jul.2022

Fudbaleri Crveme zvezde izgubili su od Zenita iz Sankt Petersburga rezultatom 2:1 (0:0) u poslednjoj pripremnoj utakmici pred početak nove sezone.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.