Srbi razbijali odbranu, Zvezda stala u Malagi!

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2017, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi razbijali odbranu, Zvezda stala u Malagi!

Slabije izdanje Crvene zvezde, novi poraz u Evroligi za skor 2-4.

Još jedna slabija partija igrača Crvene zvezde u Evroligi i novi poraz, ovoga puta od Unikahe koja je predvođena srpskim košarkašima slavila sa 79:65 (22:12, 23:19, 18:19 i 16:15).

Veoma loše su počeli izabranici Dušana Alimpijevića koji je bio besan nakon prvih 20 minuta i koji je istakao da su njegovi momci igrali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << katastrofalno u tom delu.

Unikaha je povela sa 7:0, Sasu Salin je sipao trojke, postigao ih je 4, Zvezda nije imala rešenje za njega. Da zlo bude još veće, igrači Crvene zvezde su promašivali slobodna bacanja, čak pet u prvoj četvrtini i samo zahvaljujući trojkama Jovanovića i Feldina su stigli do -10 na samom kraju deonice.

Na početku druge četvrtine Nemanja Nedović je počeo da pravi velike probleme gostujućem timu i svom nekadašnjem klubu.

Vezao je pet poena, prvo jedan sjajan ulaz zatim i trojku, Unikaha je stigla tada do 30:14, a prednost je nastavila da raste kada je Dragan Milosavljević preuzeo komandu u napadu Unikahe.

On je u prvom poluvremenu postigao 12 poena, većinu u drugoj deonici, a nakon jednog njegovog zakucavanja Unikaha je imala i +21.

Poluvreme je završeno mnogo povoljnijom razlikom po crveno-bele, zahvaljujući najviše Bjelici i Ročestiju, bilo je 45:31.

U nastavku nešto bolja Crvena zvezda, nakon trojke Feldina stižu do -9, Lesor je bio odličan u odbrani sa dve blokade. Kada je Ročesti pogodio 2+1 ponovo je bilo samo 9 poena prednosti za domaće, da bi nakon trojke Dobrića nastala neizvesnost jer je bilo -6!

Ipak, tada ponovo Nedović preuzima kontrolu meča, ponovo je vezao pet poena, a nakon svog 17. poena bilo je 63:50.

Odbijen je napad Crvene zvezde u trećoj deonici, a izgleda da gosti nisu imali snage za još jedan u poslednjoj. Poveli su domaći i sa +17 nakon poena Ogastina, ali je Dangubić uzvratio trojkom. Ipak, vremena je bilo sve manje.

Kada je Davidovac izgubio loptu na 2 minuta do kraja i -13 na kontu Crvene zvezde, sve je bilo jasno.

Dakle, ovo je bio 4. poraz Crvene zvezde, Unikaha je zabeležila 3. pobedu.  Naš šampion naredni meč igra protiv ekipe CSKA iz Moskve u sredu u Beogradu.

Najefikasniji u redovima Unikahe je bio Nemanja Nedović sa 17 poena, Dragan Milosavljević je imao 12 uz 4 skoka i 3 asistencije, Sasu Salin je ubacio 15 poena (sve trojke), dok je Dejan Musli ubacio 7 poena.

U redovima Crvene zvezde trojica po deset poena, to su Feldin, Lesor i Ročesti.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nedović srušio Zvezdu u Malagi, 12 poena Milosavljevića

Izvor: N1 televizija, 10.Nov.2017

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Unikahe u Malagi 79:65 (22:12, 23:19, 18: 19, 16:15) u šestom kolu Evrolige i tako su upisali četvrti poraz u elitnom takmičenju...Unikahu je do trećeg trijumfa u Evroligi predvodio reprezentativac Srbije Nemanja Nedović sa 17 poena i četiri asistencije,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.