Spremna proslava titule: Zvezda kompletira triplu krunu

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jun.2017, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spremna proslava titule: Zvezda kompletira "triplu krunu"

Košarkaši Crvene zvezde večeras protiv FMP-a u dvorani Aleksandar Nikolić imaju prvu "meč loptu" za odbranu titule prvaka Srbije.

Izabranicima Dejana Radonjića, posle 2:0 u finalnoj seriji, nedostaje još jedan trijumf nad timom iz Železnika da podignu 18. pehar državnog šampiona, a treći uzastopni, čime bi kompletirali sjajnu sezonu sa "triplom krunom" posle trofeja na Jadranu i Kupa Radivoja Koraća.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Najbolja ekipa regiona lako je slavila u prethodna dva duela (94:66, 91:76), pa se očekuje da večeras opravda ulogu velikog favorita i završi maratonsku sezonu. Iako je sve spremno za slavljeničku atmosferu, što svedoči i tradicionalni poziv na proslavu na Kalemegdanu, trener Dejan Radonjić u svom stilu upozorava da ne sme da bude opuštanja.

- Do sada smo odradili dobar posao, sve ono što smo hteli. I u trećem meču moramo da odigramo u istom ritmu, bez opuštanja, jer ako dođe do toga trener Radonjić brzo primeti i odmah sledi izmena - u najavi meča ističe eksplozivno krilo Zvezde Nemanja Dangubić.

Utakmica između Crvene zvezde i FMP-a igra se večeras od 20 sati, uz besplatan ulaz.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Zvezda novom pobedom do triple krune

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2017

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su večeras treću uzastopnu titulu šampiona Srbije, pošto su u trećoj utakmici finalne serije plej-ofa savladali FMP iz Železnika 87:57 (30:9, 16:15, 29:18, 12:15)...To je ujedno i 18 titula u istoriji kluba...Zvezda je ukupno slavila sa 3:0 u seriji i kompletirala...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.