Spartak Trnava - Zvezda na TV Arena sport

Izvor: Mondo, 10.Avg.2018, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spartak Trnava - Zvezda na TV Arena sport

U utorak uveče fudbaleri Crvene zvezde probaće da isprave greške iz prvog meča protiv Spartaka i dođu na (dvo)korak od plasmana u Ligu šampiona. Direktan prenos Arena sport 1.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Priliku da dođu na korak od prvog plasmana u grupnu fazu Lige šampiona fudbaleri Crvene zvezde imaće u utorak, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << će od 20 časova i 30 minuta, biti gosti ekipi Spartaka iz Trnave u revanšu 3.

kola kvalifikacija.

Ekskluzivan prenos biće na prvom kanalu Arena sport!

Atmosferu sa lica mesta preneće vam novinar i komentator Goran Svilar, dok će na komentatorskoj poziciji biti Nenad Milovanović.

U studiju, koji počinje od 19 časova i 30 minuta, dočekaće vas Miloš Milićević sa Ivanom Vukomanovićem.

Slovački tim ima odličnih 1:1 iz prve utakmice u Beogradu. Crveno-belima pred punim tribinama u duelu u Trnavi za prolaz dalje biti neophodna pobeda ili remi, uz najmanje dva postignuta gola.

Izabranici Vladana Milojevića su na više od polovine ovosezonskih susreta slavili uz dva postignuta gola. Pred crveno-belima jeste težak zadatak, ali ne i nemoguć.

Ako izbaci Spartak, Zvezda će za plasman u Ligu šampiona najverovatnije igrati protiv Salcburga, koji je u prvom meču ubedljivo savladao Škendiju. U slučaju neuspeha, Crvena zvezda će imati priliku da dođe do grupne faze Lige Evrope, a rival u plej-ofu će joj po svemu sudeći biti Olimpija iz Ljubljane.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.