Soldano je nemoguća misija za Zvezdu!

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2018, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soldano je nemoguća misija za Zvezdu!

Crvena zvezda će imati veliku konkurenciju u vidu nekoliko evropskih klubova.

Interesovanje za Franka Soldana koji je velika želja Crvene zvezde je veliko, pa je zbog toga i cena ovog napadača porasla.

Aston Vila je jedan od klubova koji se interesuju za Soldana, a predsednik Union Santa Fea, Luis Span, je odredio cenu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Ona je 5 miliona evra, rekli bismo previše za našeg šampiona koji će teško moći da parira finansijski stabilnijim klubovima poput Aston Vile.

Pored toga, to je samo početna cena, očekuje se da ga Santa Fe proda za veću sumu.

Danas smo vam pisali o interesovanju Crvene zvezde za ovog fudbalera i za Marka Marina, nemačkog igrača srpskog porekla koji je član Olimpijakosa, a o tome ste više mogli da čitate OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Soldano preskup za Zvezdu: Argentinski klub odredio cenu za svog najboljeg igrača!

Izvor: Večernje novosti, 30.Maj.2018

Predsednik Union Santa Fea primoran je da proda golgetera kako bi popravio finansijsku situaciju u klubu. Suma koja se traži za Argentinca iznosi 5.000.000 dolara Franko Soldano pominjao se kao velika želja Crvene zvezde u predstojećem prelaznom roku. Međutim, trenutni klub...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.