Slavlje Zvezdinog rukovodstva na Parkenu (VIDEO)

Izvor: Mondo, 14.Avg.2019, 07:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavlje Zvezdinog rukovodstva na "Parkenu" (VIDEO)

Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela: "Najteže je ponavljati se".

Mnogo "triler" utakmica odigrala je Crvena zvezda kroz svoju istoriju, a u sam vrh takve liste ovog leta svrstao se duel crveno-belih i Kopenhagena.

Srpski prvak doputovao je u Dansku na revanš trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona posle beogradskih 1:1, a pitanje putnika u plej-of, sa garantovanom Ligom Evrope >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u džepu, rešeno je posle čak 11 penal serija!

Zvezdini igrači četiri puta promašili su čitav gol, ali je Milan Borjan fantastičnim paradama "vadio kestenje iz vatre".

Sve to iz VIP lože stadiona u Kopenhagenu energično je pratilo rukovodstvo crveno-belih, koje je - kao i oko 2.000 gostujućih navijača na južnoj tribini - "eksplodiralo" posle odlučujuće Borjanove odbrane.

Izvor: FK Crvena zvezda

"Izuzetno teška utakmica, jedna od najtežih koje sam gledao u životu i otud tolika radost na kraju. Ovo je stvarno izuzetno velika pobeda", konstatovao je Mitar Mrkela posle utakmice.

Zvezdin sportski direktor veruje da će ova pobeda značajno uticati na dalja izdanja izabranika Vladana Milojevića.

"Najteže je ponavljati dobre rezultate i ova treća uzastopna jesen u Evropi će biti veliki impuls našoj ekipi", smatra Mrkela.

Poslednja prepreka na putu ka ponovnom plasmanu u Ligu šampiona je švajcarski Jang Bojs. Prva utakmica je već sledeće srede u Bernu.

Izvor: MONDO/Jovan Terzić

REPRIZA LUDE PENAL SERIJE IZ DANSKE: ZVEZDA IDE DALJE!
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

MRKELA NIJE KRIO PONOS: Najteže je PONOVITI uspeh, ovo je IMPULS za BUDUĆNOST (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2019

Sportski direktor crveno-belih o drami u Kopenhagenu...Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela priznao je da nikada nije gledao tako težak, dramatičan i uzbudljiv meč kao što je bio u Kopenhagenu. Crvena zvezda je posle 1:1 u regularnom toku i produžecima pobedila na penale sa 7:6, a junak...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.