Škundrić: Nisam u sukobu interesa

Izvor: S media, 01.Okt.2010, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škundrić: Nisam u sukobu interesa

Ministar rudarstva i energetike Srbije Petar Škundrić rekao je danas da nije u sukobu interesa posle izbora na funkciju predsednika Sportskog društva Crvena zvezda.

"Izabran sam za predsednika Sportskog društva Crvena zvezda, koje ne predstavlja privredni subjekt niti se preklapa sa poslovima kojeobavljam", rekao je Škundrić u Rektoratu Univerziteta u Beograd na svečanosti povodom Dana radnika naftne >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i gasne privrede.

"Ne vidim da postoji bilo šta što bi ukazivala na sukob interesa... To nije plaćena funkcija, to nije funkcija u interesu male grupe... Mogu da obećam da kao ministar neću dozvoliti ni omogoćiti da se javni sektor zloupotrebi u funkciji zadovoljenja nekih potreba koja su izvan etičkih normi ili zakonskih ograničenja", dodao je Škundrić.

Ministar je kazao i da će se obavezama u Crvenoj zvezdi baviti uslobodne vreme.

"Deo slobodnog vremena i deo svoje ljubavi prema sportu i Crvenoj zvezdi pokloniću tim mladim ljudima. Ceo svoj ceo profesionalni životni vek i jesam posvetio mladim ljudima na Univerzitetu u Beogradu", istakao je.

"Treba da pomognem da jedno sportsko društvo bude bolje nego štojeste, ali i da stimuliše sva ostala sportska društva, a posebno dastimuliše mlade, decu i omladinu da se bave sportom, da razvijaju i telo i duh. To je jedna od plementihih obaveza i čast za svakog gradjanina", dodao je ministar Škundrić.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.