Sferopulos o povređenim igračima: Svi putuju

Izvor: B92, 08.Jan.2024, 14:15

Sferopulos o povređenim igračima: Svi putuju

Trener Crvene zvezde Joanis Sferopulos kaže da će svi igrači, koji imaju manje ili veće povrede, putovati na utakmice Evrolige.

Nikola Topić je van ekipe, ali svi se pitaju šta će biti sa Milošem Teodosićem, Jagom dos Santosom, Džoelom Bolombojom, te Lukom Mitrovićem.

Teo i Jago su se povredili protiv Cedevita Olimpije, Bolomboj još protiv Partizana, s tim da je igrao u Ljubljani, dok je Mitrović propustio prethodna tri susreta zbog problema >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa kolenom.

"Imamo dvojicu-trojicu košarkaša koji vuku male probleme. Posle treninga ćemo videti kakva je situacija, kada budu trenirali s kontaktom, još ne znamo. Mislim da će svi putovati, pošto direktno idemo i za Milano – fizioterapeuti su s nama, da pokušamo da spremimo igrače: ako ne za utorak, onda za četvrtak", rekao je Sferopulos.

Zvezda u utorak od 20.30 gostuje Asvelu, dok će u četvrtak u istom terminu igrati protiv Armanija u Milanu.

Crveno-beli su 13. na tabeli sa skorom 8-11.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.