Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jan.2017, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senić prešao u Crvenu zvezdu

Omladinski reprezentativac Srbije i dosadašnji fudbaler Bajera iz Leverkuzena Milan Senić postao je novi igrač Crvene zvezde, saopšteno je danas na sajtu kluba.

Talentovani Senić ima 19 godina, igra na poziciji levog krila, a sa crveno-bijelima potpisao je ugovor do 2022. godine.

Senić je rođen u Segedinu, ali je fudbal učio u Njemačkoj, najviše u Leverkuzenu, gdje ga je primijetio selektor reprezentacije do 19 godina Branislav Nikolić.

Prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << dio ove sezone proveo je na pozajmici u njemačkom nizeligašu Neustrelicu, a Crvena zvezda je iskoristila to što mu je istekao ugovor sa Bajerom i dovela ga kao slobodnog igrača.

On će se danas odazvati treneru Miodragu Božoviću na prozivci Crvene zvezde za drugi dio sezone.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Senić prešao u Crvenu zvezdu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jan.2017

Omladinski reprezentativac Srbije i dosadašnji fudbaler Bajera iz Leverkuzena Milan Senić postao je novi igrač Crvene zvezde, saopšteno je danas na sajtu kluba...Talentovani Senić ima 19 godina, igra na poziciji levog krila, a sa crveno-belima potpisao je ugovor do 2022. godine...Senić je rođen...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.