Sedam utakmica - šest penala za Zvezdu

Izvor: MozzartSport.com, 02.Dec.2017, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedam utakmica - šest penala za Zvezdu

Ričmond Boaći golom sa bele tačke doneo Zvezdi bod protiv Bačke

Poslednjih sedam prvenstvenih utakmica - šest penala za Crvenu zvezdu. Na gostovanju Bačkoj crveno-beli su osvojili bod (2:2) pogotkom Ričmonda Boaćija sa bele tačke četiri minuta pre kraja utakmice. Prethodno je sudija Popović duel Pešića i Varga okarakterisao kao udarac za najstrožu kaznu.

Crveno-beli su seriju jedanaesteraca počeli na svom stadionu 25. oktobra >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u duelu sa Spartakom. Tada su slavili sa 1:0, a jedini pogodak dao je Boaći sa bele tačke u 22. minutu.

Sledeća najstroža kazna došla je 5. novembra u Nišu, kada je Zvezda ubedljivo slavila sa 4:0, a treći gol je dao Aleksandar Pešić sa 11 metara.

Pet utakmica - šest penala za Partizan (VIDEO)

Usledio je 18. novembra duel sa Radom na stadionu Rajko Mitić. Bila je to još jedna ubedljiva pobeda Zvezde od 6:1, a gol iz penala dao je Boaći za vođstvo od 2:0 u 20. minutu.

Reprezentativac Gane uspešno je izveo i najstrožu kaznu u duelu sa Čukaričkim koji je odigran na Banovom brdu 26. novembra. Zvezda je tim pogotkom u 58. minutu izjednačila na 1:1, a na kraju su crveno-beli slavili sa 2:1.

Lider Superlige je 29. novembra dočekao Radnik iz Surdulice i pobedio ga sa 5:0, a peti gol dao je Branko Jovičić iz penala u 90. minutu.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.