Savić: Ponosan sam na igrače; Šefik: Zaslužili smo više

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Nov.2013, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savić: Ponosan sam na igrače; Šefik: Zaslužili smo više

Teško je bilo i treneru Crvene zvezde Dejanu Saviću posle eliminacije sa evropske scene.
(FOTO: I. Milutinović)
Utakmica je bila predivna. Najpozitivniji utisak je da su svi uživali, od aktera do publike. Možemo da budemo zadovoljni jer smo uspeli da anuliramo veliku razliku. Došli smo do peteraca koji su „kocka”. Ponosan sam na svoje igrače, njima je u ovom trenutku najteže. Idemo dalje, predstoji nam veoma bitna utakmica protiv Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << . Moramo da se podignemo u narednom periodu.
Uzrok eliminacije sjajni Denis Šefik vidi u visokom porazu iz prvog duela.
Presudila je razlika koju je u prvoj utakmici napravio sudija Stavropulos. Imali smo nekoliko šansi za pobedu u ovoj utakmici, došli smo do peteraca. Mislim da smo jedina ekipa koja Pro Reko može da pobedi sa četiri gola razlike. Mislim da su ovi mladi momci zaslužili mnogo više od ovoga. Čestitam italijanskoj ekipi na prolasku. Nadam se da će nas navijači podržavati i dalje, sada su nam potrebniji nego ikada. Čekaju nas važne i teške utakmice koje će odlučiti mnogo toga.

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.