Saša Ilić se zahvalio navijačima Zvezde

Izvor: B92, 26.Apr.2019, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Ilić se zahvalio navijačima Zvezde

Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić zahvalio se navijačima Crvene zvezde na transparentu kojim su mu odali poštovanje.

"U svakom kukolju žita ima, dobar kapiten, najgoreg tima! Saša Ilić, živeli", bilo je istaknuto večeras bilo na severnoj tribini stadiona "Rajko Mitić".

"To mi je određeni dokaz da sam sve ove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine koje sam proveo u Partizanu bio izuzetno korektan prema navijačima Crvene zvezde. To je jedno veliko poštovanje prema meni. Zahvaljujem im se na tome. Ja nisam osoba koja voli da provocira, sem u određenim situacijama na terenu. Lep gest", rekao je Ilić novinarima posle meča.

Ilić je igrač sa najviše nastupa u istoriji Partizana, a odigrao je i poslednji "večiti" derbi u karijeri u kojem je poražen od Crvene zvezde 2:1.

"Nisam specijalno raspoložen s obzirom da smo izgubili utakmicu. Meni je ovo poslednji derbi kao igraču, ali se neslavno završava, šta cemo...", kazao je on.

Ilić je u 80. minutu zamenio Danila Pantića i učestvovao u akciji za penal Partizana.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.