Saša Ilić odgovorio delijama!

Izvor: Sportske.net, 25.Apr.2019, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Ilić odgovorio ''delijama''!

Transparent Zvezdinih navijača na 160. večitom derbiju nije prošao bez komentara Partizanovog kapitena.

Veliku pažnju izazvao je transparent navijača Crvene zvezde koji su večeras tokom 160. večitog derbija na svoj način izrazili poštovanje prema legendarnom kapitenu Partizana Saši Iliću.

'U svakom kukolju žita ima, dobar kapiten najgoreg tima. Saša Ilić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << živeli'', pisalo je na transparentu koji su navijači Crvene zvezde razvili na severnoj tribini.

Posle meča, novinari su upitali Ilića za komentar, a on se zahvalio Zvezdinim navijačima na ovom gestu.





''To je dokaz da sam sve ove godine koje sam proveo u Partizanu bio korektan prema navijačima Crvene zvezde. To je veliko poštovanje prema meni, hvala im na tome. Meni je ovo poslednji večiti derbi kao igrač i tužan sam zbog poraza.







Nisam osoba koja voli puno da provocira i uvek sam se trudio da budem korektan'', istakao je Ilić.

Podsetimo, Zvezda je večerašnji derbi na svom terenu dobila rezultatom 2:1.

-
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saša Ilić: Hvala za transparent, to je dokaz...

Izvor: Mondo, 25.Apr.2019

"Za ovih 20 godina koliko igra u Partizanu sam i zaslužio možda odnosom prema igračima i navijačima Zvezde", rekao je Saša Ilić o transparentu Delija na svom poslednjem "večitom" derbiju.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.