Sale doneo odluku, dodat još jedan igrač na spisak pred SP

Izvor: Sportske.net, 15.Jul.2019, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sale doneo odluku, dodat još jedan igrač na spisak pred SP

Nažalost, očekivana reakcija selektora našeg nacionalnog tima, posle svega što se dogodilo.

Teška saobraćajna nesreća u kojoj je u nedelju ujutru povređen reprezentativac Srbije i centar Crvene zvezde Ognjen Kuzmić primorala je selektora našeg nacionalnog tima Aleksandra Đorđevića da reprezentaciji priključi još jednog igrača.

Kako je večeras preneo ''Mozzartsport'', Đorđević >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je pozvao i Nikolu Jovanovića, još jednog Zvezdinog košarkaša, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u italijanskom Trentu.

Okupljanje naših reprezentativaca na početku priprema za Svetsko prvenstvo u Kini zakazano je za četvrtak u 13 časova u Kraun Plazi, gde će se Đorđeviću javiti većina igrača na koje računa. Oni koji nastupaju u NBA klubovima, sa pripremama će početi nešto kasnije, 3. ili 4. avgusta.

Na Đorđevićevom spisku se, posle teške povrede Kuzmića i ove najnovije promene, sada nalazi ovih 18 igrača koji konkurišu za 12 mesta na konačnom spisku za odlazak u Kinu:

Miloš Teodosić, Stefan Jović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Dragan Milosavljević, Marko Gudurić, Aleksa Avramović, Dejan Todorović, Vladimir Lučić, Marko Simonović, Nemanja Bjelica, Milan Mačvan, Stefan Birčević, Nikola Jokić, Miroslav Raduljica, Nikola Milutinov, Boban Marjanović, Nikola Jovanović.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SALE PRELOMIO Umesto Kuzmića, naknadno pozvao još jednog asa!

Izvor: 011vodič.com, 15.Jul.2019

Teška saobraćajna nesreća u kojoj je u nedelju ujutru povređen reprezentativac Srbije i centar Crvene zvezde Ognjen Kuzmić primorala je selektora našeg nacionalnog tima Aleksandra Đorđevića da reprezentaciji priključi još jednog igrača. More. The post SALE PRELOMIO Umesto Kuzmića, naknadno...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.