Šakota o reskiranju koje se isplatilo

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2019, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šakota o reskiranju koje se isplatilo

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota rekao je da je večerašnja pobeda nad Valensijom vrlo bitna za njegov tim na polju samopouzdanja.

"Bilo je vrlo bitno pobediti večeras iz više razloga... Mislim da je utakmica bila dobra i lepa za gledanje. Bitno za mene je bilo da imamo dobru pas igru, da biramo prave šuteve, a što se tiče igrača da grade samopouzdanje", rekao je Šakota novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posle meča.

Zvezda je večeras sa 76:73 pobedila Valensiju u 11. kolu Evrolige, a odlučujući ko postigao je Lorenco Braun u poslednjoj sekundi.

"Cilj je bio da pobedimo, reskirali smo i pobedili", rekao je Šakota uz osmeh.

Upitan da prokomentariše pad u igri njegovog tima posle pauze u prvoj četvrtini zbog tehničkih problema sa semaforima i na početku četvrte deonice, Šakota je kazao da ne vidi "ništa neprirodno".

"Šta sam mogao da kažem igračima posle pauze od skoro sat vremena? Njihovi igrači s klupe su bili bolji nego starteri i normalno je da su se vratili posle pauze, ali i treće četvrtine. Mečevi u Evroligi uvek moraju da se igraju maksimalno, u suprotnom se gubi s velikom razlikom. Bitno je kako reaguješ posle pada u igri", rekao je Šakota.

On je istakao da je Zvezda večerašnji meč igrala u skraćenoj rotaciji zbog povreda igrača i da je zadovoljan kako su oni s većom minutažom odigrali.

Zvezda posle 11 odigranih utakmica ima četiri pobede i sedam poraza, a u narednom kolu gostuje Milanu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.