SVEČARSKA ATMOSFERA: Crvena zvezda slavi Đurđevdan (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 06.Maj.2015, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVEČARSKA ATMOSFERA: Crvena zvezda slavi Đurđevdan (FOTO)

Kao i svakog 6. maja i ove godine u taboru crveno-belih bila je svečana atmosfera. To i ne čudi ako se zna da KK Crvena zvezda proslavlja svoju slavu – Đurđevdan. 

Na Malom Kalemegdanu klupska slava je obeležena u prisustvu najužeg rukovodstva kluba, članova stručnog štaba, menadžmenta i brojnih prijatelja kluba.   
hotsport.rs
The post SVEČARSKA ATMOSFERA: Crvena zvezda slavi Đurđevdan (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda proslavila Đurđevdan

Izvor: Sportske.net, 06.Maj.2015

Svečana atmosfera danas na Malom Kalemegdanu. Đurđevdan je....U Zvezdi je ovog proleća mnogo razloga za slavlje, zahvaljujući sjajnim rezultatima ekipe Dejana Radonjića, a današnji povod je bila klupska krsna slava. Košarkaški klub Crvena zvezda proslavio je Đurđevdan...Svečanost je tim povodom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.