STANKOVIĆ U VELIKOM PROBLEMU: Na Makabi bez KLJUČNOG igrača

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2022, 08:33

STANKOVIĆ U VELIKOM PROBLEMU: Na Makabi bez KLJUČNOG igrača

Povreda.

Jasno je svim da Crvena zvezda ima perfektan start sezone. Crveno-beli ruše sve pred sobom. U domaćem šampionatu četiri ubedljive pobede uz gol razliku 17:1, protiv Pjunika u dvomeču laganih 7:0...

Međutim, pravi ispit tek sledi. Okršaji sa Makabijem iz Haife u plej-ofu za plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Nemaju na Marakani razloga da strahuju od prvaka Izraela, ali pojavili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se prvi veliki problemi za trenera Dejana Stankovića.

Pod upitnikom za sudar sa Makabijem u Haifi je jedan od najbitnijih u Stankovićevoj viziji - Mirko Ivanić.

Odlični vezista je povredio zadnju ložu i uveliko traju pokušaji medicinskog tima šampiona Srbije da ga osposobe za važan meč.

Nije sve stvar lekarskih metoda, nego i vremena, pa je neizvesno hoće li Ivanić doći na stepen spremnosti za izazove tako jake i važne utakmice.

BONUS VIDEO: Pogledajte scenu sa veridbe Marka Gobeljića i Katarine Grujić
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanića muči zadnja loža, upitan za meč sa Makabijem u Haifi

Izvor: Danas, 12.Avg.2022

Fudbaleri Crvene zvezde uveliko se pripremaju za superligaški duel sa Voždovcem, razmatrajući, istovremeno, taktičke finese Makabija iz Haife, rivala u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona. Prvi meč je već naredne srede u Haifi, a nastup Mirka Ivanića još uvek je upitan.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.