STANKOVIĆ PRED ZLATIBOR: Svaka utakmica je test za nas

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2021, 22:43

STANKOVIĆ PRED ZLATIBOR: Svaka utakmica je test za nas

Meč se igra u nedelju.

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 18.45 dočekuju Zlatibor na stadionu "Rajko Mitić" u 36. kolu Superlige Srbije.

- Svaka utakmica je test za sve nas, da li smo dostojni dresa ili nismo - rekao je šef stručnog štaba fudbalskog kluba Crvena zvezda Dejan Stanković u najavi meča njegovog tima i Zlatibora.

- Nadam se efikasnoj i otvorenoj utakmici, imamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << cilj da se dobro pripremimo i budemo spremni do 25. maja, da svako stigne i da odmori, ali i da odigra onoliko minuta koliko je potrebno da bude u perfektnoj formi za finale kupa - rekao je Stanković na konferenciji za novinare.

On je dodao da je svaki meč izazov za njegovu ekipu.

- Svaka utakmica je test za sve nas, da li smo dostojni dresa ili nismo, bar ja tako gledam na život u Crvenoj zvezdi, jer je ona ispred svih i niko ne sme da se šali sa ovim dresom i da ga potcenjuje - dodao je Stanković, uz napomenu da je zadovoljan izdanjem svoje ekipe.

- Ovo je istorijska godina za Crvenu zvezdu zahvaljujući njima, Evropa, prvenstvo, imamo mogućnost da osvojimo duplu krunu, tako da smo izvukli maksimum iz ove sezone - zaključio je Stanković.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Lais Ribeiro, devojka bivšeg košarkaša Žoakima Noe 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEJAN STANKOVIĆ: ‘Branimo našu kuću! Očekujem tri boda i dobru igru moje ekipe’

Izvor: HotSport.rs, 08.Maj.2021

Trener crveno-belih se nada dobrom izdanju njegovih izabranika! Crvena zvezda dočekuje ekipu Zlatibora u okviru 36. kola Superlige Srbije. Utakmica na stadionu ‘Rajko Mitić’ je zakazana za nedelju od 18:45h. Pred utakmicu se oglasio šef stručnog štaba aktuelnog šampiona Srbije Dejan Stanković....

Nastavak na HotSport.rs...

GROBARI NISU MOGLI DA ZAMISLE LEPŠE VESTI Pred derbi sa Zvezdom! Sam Stanojević IZNEO POTVRDU

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2021, 17:01

Vetar u leđa...Trener Partizana Aleksandar Stanojević ima dve sjajne vesti za sve kojima su crno-beli u srcu...Naime, šef stručnog štaba ekipe iz Humske najavio je da će roviti Lazar Marković i Sejduba Suma biti spremni za najvažniji meč ove sezone - protiv večitog rivala, Crvene zvezde,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

DIRIGENT IVANIĆ OKRENUO MEČ: Zvezda gubila, a onda ŠEST GOLOVA ZA POLUVREME! Pukle dve 'stotke' (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2021

Pobeda crveno-belih u 36. kolu Superlige Srbije...Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Zlatibor rezultatom 6:1 u 36. kolu Superlige Srbije...Prvo poluvreme je proteklo bez većih šansi sa obe strane. Crvena zvezda je igrala bez mnogo gasa, jedino je Željko Gavrić pokazivao natprosečnu želju i glad...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.