ŠTA JE SA ZVEZDINIM STRANCIMA? Nekada su rešavali derbije, a sada...

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2021, 17:40

ŠTA JE SA ZVEZDINIM STRANCIMA? Nekada su rešavali derbije, a sada...

Sve se promenilo.

Na čak osam uzastopnih utakmica između Crvene zvezde i Partizana, stranci crveno-belih nisu uspevali da postignu pogodak, dok je prethodnih godina situacija bila potpuno drugačija, te su igrači sa tuđim pasošima bili okosnica napada tima sa Marakane.

Poslednji pogodak nekog Zvezdinog stranca protiv večitog rivala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio je Benov sa bele tačke, aprila 2019. godine, a iz igre je poslednji pogodio Ričmond Boaći, 2018. godine u septembru.

Na poslednjih pet ligaških Večitirh derbija, ka i tri u Kupu Srbije igralo je preko 10 stranaca za crveno-bele, i nijednog puta nisu uspeli da zatresu mrežu Partizana.

Počinje ABA liga - Zvezda brani tron, silno se pojačala preko leta, a na premijeri večeras (20.00) u Pioniru ne bi smela da ima većih problema sa Splitom. To govore i margine - pobeda domaćina s više od 19,5 poena razlike nosi kvotu 1,85Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Split.

Totalno suprotna situacija bila je ranijih godina, a od osamostaljenja Srbije, golove crno-belima postizalo je čak osam inostranih igrača.

Po tri su postigli Segundo Kastiljo, Ugo Vijeira i Ričmond Boaći, dok su po jedan postigli Mohamed Ben, Gelor Kanga, Luis Ibanjez, Mendeš Kadu i Kristijan Borha.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Eleni Petrulaki, supruga Ilije Ivića.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.