SRAMOTA: Ko je unakazio grafit posvećen Đenki?! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Nov.2014, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRAMOTA: Ko je unakazio grafit posvećen Đenki?! (FOTO)

Pre samo nekoliko dana u Bačkoj Palanci je oslikan grafit posvećen legendarnom glumcu i velikom Partizanovcu Bori Todoroviću. Grobari su na taj način želeli da odaju poštovanje doajenu srpskog glumišta, ali je grafit već ižvrljan i unakažen!
FOTO: STARSPORT

Pristalice crno-belih od sinoć za ovaj čin optužuju – koga drugog do navijače Crvene zvezde… Kome bi drugom smetao grafit ispod koga >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je pisalo: ‘Jedan je Đenka?’ Sada je uništem, a ispisane su i aluzije iz filma ‘Maratonci trče počasni krug’, u kojem je glumio Todorović.
Foto: Facebook

Velika sramota za onoga koji je ovo učinio!
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Rođendanski mural "prepravili" navijači?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Nov.2014, 11:26

Mural sa likom glumca Bore Todorovića, kao Đenke iz kultnog filma "Maratonci trče počasni krug, završen u Bačkoj Palanci prvog novembra, uništen je posle dva dana...Ideja je bila da mural bude gotov pre njegovog rođendana 5. novembra...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.