ŠOK U MADRIDU Luka ide na pozajmicu?

Izvor: 011vodič.com, 13.Avg.2019, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK U MADRIDU Luka ide na pozajmicu?

Srpski napadač Luka Jović na velika vrata je prešao u slavni Real sredinom juna. Madriđani su isekišarali čak 60.000.000 evra Ajntrahtu iz Frankfurta. Međutim, u pripremnim mečevima nekadašnji napadač Crvene zvezde i Benfike nije se proslavio.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Reala u Vigu protiv Selte na startu La Lige je 1.65. Meč se igra u nedelju od 20 časova.
Na meču protiv gradskog rivala >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Atletika se povredio, pa je nekoliko nedelja bio van trenažnog procesa. Vratio se na meču u Rimu protiv Rome u nedelju. Odigrao je drugo poluvreme, ali nije uspeo da se istakne. Španski “Don Balon” piše da trener “kraljevića” Zinedin Zidan razmišlja da do kraja avgusta pošalje maldog Srbina na pozajmicu.
Joviću je potrebna minutaža, a pitanje je da li bi igrao u madridskom klubu. I dalje Francuz Karim Benzema ima prednost. Zidan želi u timu iskusnog urugvajskog napadača Kristijana Stuanija, koji je prošle sezone bio efikasan u redovima Đirone.
Ostaje u narednom periodu da vidimo da li ima istine u pisanju ovog medija. Teško da bi neko izdvodio toliki novac, a da pošalje odmah igrača na pozajmicu.

The post ŠOK U MADRIDU Luka ide na pozajmicu? appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

GOOOL Boaći pogodio, Marin “magiko” (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 13.Avg.2019

Crveno-beli su imali nepovoljnih 1:1 iz Beograda, ali već u 17. minutu revanša u danskoj prestonici, fudbaleri Crvene zvezde su poveli protiv Kopenhagena u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.. Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Reala u Vigu protiv Selte na startu La Lige je 1.65....

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.