SLS: Sikimić probio bunker u Čačku, ‘fenjeraš’ dobro namučio lidera (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 05.Nov.2016, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLS: Sikimić probio bunker u Čačku, ‘fenjeraš’ dobro namučio lidera (VIDEO)

U 15. kolu Superlige Srbije Crvena zvezda je uz dosta muke savladala poslednji tim na tabeli Borac u Čačaku 1:0 (0:0).

Očekivala se teška utakmica, a kako i ne kada se pogleda stanje terena u Čačaku. Ipak, to ne bi bio nikakav alibi za navijače da četa Miodraga Božovića nije osvojila tri boda. Bunker ‘zebri’ sa Morave dugo je odolevao, ali ne i u 72. minutu kada je pitanje pobednika rešio Sikimić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Crvena zvezda je dominirala od samog početka, a do gola je pokušala da dođe već u 4. minutu, ali je Anđelković šutirao traljavo. Do prve ozbiljnije šanse čekalo se sve do 16. minuta kada je Poletanović izveo korner, a Orlandić glavom pogodio prečku. Devet minuta kasnije je pokušao i Donald, ali je pogodio tribinu gde su Delije. Nova ozbiljna šansa je usledila u 30. minutu. Plavšić je centrirao, došlo je do gužve posle koje je Ruiz pokušao atraktivno, lopta je stigla do Orlandića, a ovaj je sa pet metara loptu prebacio preko gola. Crnogorca u prvih 45 minuta nije hteo, pošto je pre Mažićevog zvižduka za kraj prvog poluvremena uspeo da izađe sam na golmana Aleksića, da ga prođe, ali promaši prazan gol. Ruku na srce otišao je previše iskosa…

Drugo poluvreme je počelo polušansom za Crvenu zvezdu u 56. minutu, da bi sa druge strane uzvratio Mihajlović, ali je Manojlović bio na mestu. U 67. minutu videli smo veliku gužvu u kaznenom prostoru Borca, Orlandić nije uspeo da šutira, jeste Plavšić, ali preko krova stadiona. Grof je morao da posegne za izmenama, te su na teren ušli Vijira i Srnić umesto Ruiza i Orlandića. To se ubrzo isplatilo. U 72. minutu Srnić je probio po desnom boku, loptu ubacio u peterac, a Sikimić nastavio seriju golova za – 1:0. Crvena zvezda tu nije želela da se zaustavi, ali Sikimić u 80. minutu nije bio dovoljno priseban.
Crvena zvezda ostaje lider prvenstva sa 38 osvojenih bodova, šest više od drugoplasirane Vojvodine, sedam od Napretka i devet od Partizana, s tim da crno-beli imaju meč manje.

BORAC – CRVENA ZVEZDA 0:1 (0:0)
/Sikimić 72/
Stadion: Kraj Morave. Gledalaca: 4.000. Sudija: Milorad Mažić
BORAC (4-2-3-1): Aleksić – Tanasin, Maslać, Drašković, Kostić – Maričić (od 84. Stanković), Delić, Jovanović (od 76. Sajčić), Zoćević, Tijago – Mihajlović (od 69. Anđelković).
CRVENA ZVEZDA (4-4-2): Manojlović – Petković, Le Talek, Rendulić, Anđelković – Plavšić, Poletanović (od 89. An. Luković), Donald, Ruiz (od 67. Srnić) – Sikimić, Orlandić (od 67. Vijeira).



Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

The post SLS: Sikimić probio bunker u Čačku, ‘fenjeraš’ dobro namučio lidera (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.