Izvor: HotSport.rs, 11.Mar.2015, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOMILA MUŠKA SRCA: Udaje se prelepa navijačica Zvezde! (FOTO)

Hrvatska košarkašica i jedna od najlepših sportiskinja planete Antonija Mišura slomila je srce velikom broju fanova kada je otkrila da se ovog leta udaje.

Kako je istakla u intervjuu za Stori prelepa košarkašica će u avgustu reći “da” vereniku Marku Sandriću. Svadba će biti održana u avgustu u Šibeniku.
Podsetimo, Antonija Mišura je nedavno izjavila da je veliki navijač Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << zvezde i da bi volela da dođe u Beograd i odgleda meč crveno-belih. Verujemo da i među fanovima Crvene zvezde ima onih koji su razočarani udajom prelepe Antonije Mišure.
hotsport.rs    

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNAJA I SVEKAR: Vujadin Savić se našalio na račun supruge i oca (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 12.Mar.2015, 00:54

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i sin legende crveno-belih Dušana Savića, Vujadin pokazao je da voli da se šali, a ovoga puta na račun porodice. Naime, igrač Votforda je na Fejsbuku okačio sliku žene i oca iz albuma “Ja sam Zvezdaš” uz zanimljiv status.. . - Album “Ja sam Zvezdaš”...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.