SJAJNE VESTI! Ognjen Kuzmić PUŠTEN KUĆI

Izvor: 011vodič.com, 25.Jul.2019, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SJAJNE VESTI! Ognjen Kuzmić PUŠTEN KUĆI

Foto: KK Crvena zvezda / Promo Ognjen Kuzmić je pušten kući! Centar Crvene zvezde i reprezentacije Srbije, ovog četvrtka uveče napustio je bolnicu i otišao na kućno lečenje! Dobio je utakmicu života, sada sledi oporavak uz najbliže. Foto: KK Crvena zvezda / Promo Kuzmić ide kući Konzilijum lekara koji je i u četvrtak bio uz Ognjena i obavio kontrolne >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << preglede, zadovoljan je zdravstvenim stanjem Zvezdinog košarkaša i odlučio je da Ognjen oporavak nastavi u krugu porodice, ali uz česte i detaljne kontrole koje će se obavljati i u narednom periodu. KUZMIĆ DOŽIVEO UŽASAN SUDAR PRI POVRATKU SA SVADBE Centar Srbije i Zvezde TEŠKO POVREĐEN u saobraćajci u Banjaluci! “IZ KUZMIĆEVOG AUTOMOBILA SE ČULA GLASNA MUZIKA I DA NEKO KRKLJA” Ispovest boksera koji je učestvovao u JEZIVOJ NESREĆI sa košarkašem JEZIVO: PATIKA, DEČJE SEDIŠTE, MAJICA… Stvari Ognjena Kuzmića razbacane po livadi na mestu STRAŠNE NESREĆE /FOTO/ Klub se još jednom zahvaljuje lekarima iz Banjaluke i Beograda koji su maksimalnim angažmanom učinili nešto što se pre jedanaest dana činilo nemogućim – a to je sanacija teških povreda i oporavak do te mere da Ognjen Kuzmić može kući, uz budan nadzor i kontrole lekara koji su najzaslužniji za njegov oporavak. KUZMIĆ I GVOZDENI PUK: Slaviću taj dan kao drugi rođendan! “Blic” u poseti našem centru POTPUNO OPORAVLJEN Kuzmić SE ZAHVALIO svima: „Idem samo napred” PRVA FOTOGRAFIJA OGNJENA KUZMIĆA Ovako izgleda košarkaš posle saobraćajke Klub izražava veliko zadovoljstvo i povodom vesti koju je dobio od lekara iz Banja Luke i porodice Bogdana Ilića, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći sa Ognjenom, da će i Bogdan sa čijom porodicom je klub bio u stalnom kontaktu, biti u petak pušten na kućno lečenje. More
The post SJAJNE VESTI! Ognjen Kuzmić PUŠTEN KUĆI appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kuzmić pušten iz bolnice na kućno lečenje

Izvor: RTS, 25.Jul.2019

. Prvotimac Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić pušten je u četvrtak na kućno lečenje. Lekari su izuzetno zadovoljni oporavkom centra crveno-belih, koji oporavak nastavlja u društvu porodice, ali uz konstantne kontrole i nadzor lekara, objavili su crveno-beli na svom sajtu.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.