Izvor: HotSport.rs, 03.Jan.2015, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SELIDBA: ‘Ledeno doba’ Zvezdu vraća u Pionir!

Košarkaši Crvene zvezde će pet od sedam mečeva Top 16 faze Evrolige igrati u Kombank areni.

Naime, utakmicu sa Albom i Makabijem (29. januara i 5. marta) crveno-beli će igrati u Pioniru. Razlog je zauzetost najveće srpske hale.
U vreme kada bi u Beogradu trebala da gostuje berlinska Alba u Kombank areni je na programu „Ledeno doba“, te će parket na nekoliko dana zameniti led. Za duel sa Makabijem još nije poznato koja će se manifestacija održati, ali je jasno da če „ponos Izraela“ pred Delijama igrati u Pioniru.
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Zvezda čeka Albu u Pioniru, sa Makabijem u Areni

Izvor: Blic, 03.Jan.2015

Košarkaši Crvene zvezde moraće samo jedan utakmicu Top 16 faze Evrolige da odigraju u Pioniru, a ne dve kako je prvobitno bilo planirano...Iako je trebalo da crveno-beli svih sedam mečeva druge faze kao domaćini odigraju u Kombank areni, zbog zauzetosti najveće dvorane na Balkanu, Albu će 29....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.