SAD SE KAJE: Luka Jović PRIZNAO da je prerano otišao

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2023, 18:55

SAD SE KAJE: Luka Jović PRIZNAO da je prerano otišao

Sada igra dobro u Fiorentini.

Fudbaler Fiorentine i srpski reprezentativac Luka Jović kaže da je prerano napustio Ajntraht iz Frankfurta i da nije uspeo da se snađe u madridskom Realu. 

- Prerano sam napustio Ajntraht. Sve je krenulo po zlu od samog početka. Kada sam stigao u Madrid, sva svetla su bila uperena u mene. Bilo je teško prilagoditi se najvećem klubu na svetu. To je bilo nesrećno iskustvo pored povreda, korone i nepravednog pritiska - rekao je Jović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za italijansku "Republiku". 

Jović (25) je ponikao u Crvenoj zvezdi, a potom je igrao za Benfiku i Ajntraht pre nego što je 2019. stigao u Real. Srpski napadač se nije snašao u madridskom klubu i prošle godine je pojačao Fiorentinu. 

- Mogu da napredujem u Fiorentini, zahvaljujem predsedniku kluba Roku Komisu, koji je stvarno voli. Ekipa sve što je potrebno da osvoji Ligu konferencija - dodao je Jović. 

Srpski napadač je ove sezone odigrao 34 meča za Fiorentinu i postigao je 11 golova. 

Fiorentina će u osmini finala Lige konferencija igrati protiv Sivasa.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jović: Prerano sam napustio Ajntraht, mogu da napredujem u Fiorentini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2023

Fudbaler Fiorentine i srpski reprezentativac Luka Jović kaže da je prerano napustio Ajntraht iz Frankfurta i da nije uspeo da se snađe u madridskom Realu..."Prerano sam napustio Ajntraht. Sve je krenulo po zlu od samog početka. Kada sam stigao u Madrid, sva svetla su bila uperena u mene. Bilo je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.