Robi voli jogu, sledi meč sa Kolumbijom

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Jul.2011, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robi voli jogu, sledi meč sa Kolumbijom

Crvena zvezda je u Austriji počela drugu fazu priprema za novu sezonu. Crveno-beli su u četvrtak 30. juna u večernjim časovima stigli u Beč i smestili se u velelepni hotel „Piramida” u kojem će boraviti sve do 6. jula kad sledoi selidba u Bad Tacmansdorf, odnosno hotel „Avitu“.

Domaćini su na usluzi crveno-belima na svakom koraku što im i ne pada teško s obzirom da u hotelu radi nekolicina navijača našeg kluba, odnosno zemljaka.
Trener >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Robert Prosinečki je od prve večeri nametnuo prepoznatljiv ritam, pa su igrači upoznati da je ustajanje već u sedam sati, a ko izdrži do povečerja, može u krevet u 23,30.
Između se našlo mesta i za jogu, mnogo trčanja i uigravanja tima, odnosno dva treninga dnevno.
Mislim da će im vežbe joge mnogo značiti. Za nas to nije novitet, radili smo tokom proleća nekoliko puta i rezultati su vidljivi na svakom igraču. Vežbe mirnoće, disanja i istezanja ne mogu da škode nijednom sportisti – kaže Prosinečki.
Crvena zvezda već u subotu 2. jula igra prvi meč. Protivnik je trećeligaš Kolumbija, a domaćini najavljuju da će sve karte biti rasprodate.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prosinečki uveo fudbalerima jogu

Izvor: S media, 02.Jul.2011, 00:51

Robert Prosinečki, trener Crvene zvezde, od prvog dana boravka u Austriji nametnuo je prepoznаtljiv ritаm, pа su igrаči upoznаti dа je ustаjаnje već u 7:00, а ko izdrži do povečerjа, može u krevet u 23:30. ..Isah: Neću iz Zvezde, lepo mi je u Beogradu..Adi: Uz Zvezdu sam 200 odsto!..Prosinečki...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.