Ristić za SK: Nije veliki pritisak, igraćemo našu igru

Izvor: N1 televizija, 19.Nov.2018, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ristić za SK: Nije veliki pritisak, igraćemo našu igru

Košarkaš Crvene zvezde Dušan Ristić rekao je za Sport klub da je predstojeći meč osmog kola Evrokupa protiv Andore veoma važan za oba tima.

Crveno-beli imaji skor 4-3 u Evrokupu, baš kao i Andora.

"Eventualna pobeda bi nam mnogo pomogla u daljem plasmanu. Svesni smo važnosti meča, ali ne stavljamo ni veliki pritisak na sebe. Moramo da pokažemo da smo se oporavili od dve loše partije protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Ulma i Monaka", rekao je Ristić i dodao:

"Ne opterećujemo se rezultatom, igraćemo našu igru i mislim da će to bii dovoljno".

#Crvenazvezda#Andora@sportklubpic.twitter.com/nfNWSnu78W

Crvena zvezda je posle poraza od Monaka ostvarila osmi trijumf u ABA ligi protiv Mornara.

"Nije lako kada izgubiš 15 razlike protiv Monaka kod kuće. Sutradan smo na treningu svi odlično reagovali, jako smo trenirali i ispravljali greške u odbrani koje smo imali. Ipak, ako sutra ne ponovimo takav pristup, ništa ne znači pobeda protiv Mornara", rekao je Ristić za Sport klub.

Meč između Andore i Crvene zvezde na programu je u utorak od 20 časova, uz direktan prenos na Sport klubu 3.

Sutra ujutru čitajte prvo javljanje iz Andore, a već večeras i utiske igrača pre utakmice protiv Andore na @sportklub#kkcz#Eurocuppic.twitter.com/qTSdpXfGD6

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.